Wordt het Trump of Clinton?

Trump of Clinton? Dat is de vraag die Amerika en de rest van de wereld bezighoudt in aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 8 november. Charles Groenhuijsen, voormalig NOS-correspondent in Washington, geeft op zaterdag 8 oktober (20.00 – 22.00 uur) zijn visie op de strijd tussen Trump en Clinton. De lezing is in de Rijswijkse Schouwburg.

Die malle Amerikanen zullen toch niet… Bij elke lezing komt de vraag weer: “Charles, denk je nou echt dat die Amerikanen zo gek zijn om die vreselijke Donald Trump tot president te kiezen?”

Lang leek het ondenkbaar. Nu niet meer. Donald Trump in het Witte Huis. Wordt dat dan een soort Trumpiaans “Luxury Hotel, Resort & Casino”? Groenhuijsen: “Deze race is onvoorstelbaar én onvoorspelbaar.” De strijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump zal keihard zijn. De emoties lopen hoog op.

Niks is zeker Charles Groenhuijsen neemt u deze avond mee in de wereld van de Amerikaanse verkiezingen. Hij volgt de Amerikaanse verkiezingen al sinds 1984 op de voet als presentator, correspondent, schrijver en spreker. “Ik ben verslaafd aan ‘The Greatest Political Show on Earth’”. Kroonprinses Hillary Clinton gaat de strijd aan met Donald Trump die met veel bravoure en bombast alle politieke heilige huisjes die hij tegenkomt omver kegelt. Niks is meer zeker.

Debat met zijn toehoorders vindt Charles Groenhuijsen heerlijk. Stel dus gerust uw vragen op deze avond.

 

De Bibliotheek aan de Vliet organiseert deze avond in samenwerking met de Rijswijkse Schouwburg. Kaarten bestelt u op www.rijswijkseschouwburg.nl. Bibliotheekleden krijgen een korting van € 1,50. Gebruik hiervoor de code: BadV1617.