Unieke inkijk in Rijswijkse politiewerk

De Rijswijkse rechercheurs Ronald van der Sman en Chris van der Starre en officier van justitie Tineke Kamps vertellen op maandag 14 november van 19.30 tot 22.30 uur over het indrukwekkende onderzoek naar de moord op de 22-jarige Anneke van der Stap uit Rijswijk. Een onderzoek waarin de vasthoudendheid van het onderzoeksteam een grote rol speelt. Dit inkijkje in het politiewerk heeft plaats in de Rijswijkse Schouwburg.

Studente Anneke van der Stap vertrok op 11 juli 2005 op de trein in Enschede om naar haar ouderlijk huis ten gaan in Rijswijk. Daar zou ze echter nooit aankomen.  Elf dagen later wordt haar lichaam in de bosjes langs het Jaagpad gevonden op nog geen kilometer van haar woning. Haar mobieltje, laptop en tassen zijn verdwenen.

Aanmelden
Bent u 18 jaar of ouder en wilt u tijdens deze Politie Den Haag Exclusief het exclusieve verhaal horen over dit indrukwekkende moordonderzoek? Meld u dan vóór 7 november aan via

www.politie.nl/politiedenhaagexclusief. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt. Na aanmelding ontvangt u binnen drie werkdagen nader bericht over deze bijzondere avond.