Samenwerking Winkelcentrum In de Bogaard en Trias

Trias heeft een prachtig cultureel aanbod en het winkelcentrum een platform van bijna 110.000 bezoekers per week. Een goede reden om samen te werken. Neem daarbij de plannen van In de Bogaard om nog meer een plek worden waar je elkaar gezellig ontmoet en verrast wordt door evenementen. Dan zijn afspraken snel gemaakt.

Een eerste creatieve workshop werd eerder dit jaar op proef georganiseerd. Deze sloeg zo goed aan bij de bezoekers en beide organisaties zelf, dat vervolgafspraken werden gemaakt. In ieder geval tot einde jaar verzorgt Trias de programmering van leuke, culturele workshops op elke zondagmiddag. Zondag 16 oktober was de eerste zondag dat de bezoekers welkom waren om gratis deel te nemen aan de workshops, die bij goed weer georganiseerd worden op het Bomenplein en bij minder weer op het plein in de overdekte Prinsenpassage, naast het terras van Bij Oma’s.

Winkelcentrum In de Bogaard is meer dan een locatie waar je boodschappen doet. Het wordt vooral een plek, waar je elkaar ontmoet, afspreekt om samen te lunchen, na het werk een uurtje borrelt of na het winkelen lekker gaat eten. Maar ook waar je wordt verrast door grote en kleine evenementen, georganiseerd in samenwerking met lokale partijen. Een mooie eerste samenwerking: In de Bogaard en Trias gaan ervoor!