Samen dansen in de Rijswijkse Schouwburg

Een spectaculair evenement op een unieke plek in Rijswijk. De Rijswijkse Schouwburg organiseert op zaterdag 5 november de 2e editie van Rijswijk Danst! Wegens succes keert het gezelligste dansfestijn terug voor iedereen, jong en oud, die dansen leuk vindt.
De avond wordt officieel geopend door beroemd choreografe Isabelle Beernaert en haar dansers. Vervolgens mag u zelf de dansvloer op! Niet eerder ging u naar een schouwburg om zelf in actie te komen op een parketvloer in de Grote zaal of op de toneelvloer in de Kleine zaal. Maar ook in de Foyer kan worden gedanst. Elke ruimte zijn eigen dansstijl. En op elke danslocatie verzorgen DJ’s de muziek.

Een echte Ballroom treft u aan in de Grote zaal voor het stijldansen van Quickstep, Engelse wals, en Tango tot Cha cha, romantische Rumba, een flitsende Jive en nog veel meer. In de Kleine zaal waant u zich in een heuse Tango Salon voor de Argentijnse Tango. De foyer vult zich met opzwepende Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba en Zouk klanken. Stilzitten is geen optie!

Er worden tijdens deze avond meerdere dansdemo’s en shows gegeven door zeer getalenteerde dansers. En voorafgaand, om 19.30 uur, kunt u tevens deelnemen aan een workshop Salsa!