Rijswijkse middenstand doneert ZEVEN volle boodschappenkarren

Woensdag gingen de wethouders Nicole Dierdorp en Björn Lugthart in de winkelcentra In de Bogaard en Oud Rijswijk bij ondernemers langs. Ze haalden donaties op voor de Voedselbank actie van Omroep West. En met een mooi resultaat. Maar liefst zeven boodschappenkarren helemaal vol met producten. In de middag waren ze met Nicolet van Graafleiland, voorzitter van de winkeliersvereniging Oud Rijswijk actief in de straten van het oude centrum. Geen enkele winkelier zei nee. Allemaal wilden ze hun steentje bijgedragen aan de actie van Omroep West. In de ochtend waren de wethouders in De Bogaard

Vrijdag 16 december pakken burgemeester Michel Bezuijen en de wethouders Nicole Dierdorp en Björn Lugthart  samen met vrijwilligers voedselpakketten in voor de actie ‘inzamelen voor de Voedselbank’.

De hele week zamelt Omroep West houdbaar voedsel in voor ruim 4.000 gezinnen in de regio van Omroep West die afhankelijk zijn van de Voedselbank, houdbaar voedsel in. Op de slotdag, vrijdag 16 december moeten om 19.00 uur 4.500 kerstpakketten ingepakt zijn.