Rijswijkse bibliotheekpas geldt in heel Nederland

Leden van de Rijswijkse bibliotheek kunnen nu met hun bibliotheekpas lenen bij vrijwel alle bibliotheken in Nederland. Dat betekent naast de eigen bibliotheek, nog zo’n duizend andere vestigingen. De Rijswijkse  bibliotheekleden kunnen voortaan dus gebruikmaken van de bibliotheek in de plaats waar zij werken, studeren of winkelen. Of waar zij op bezoek zijn.

Met de pas van de Bibliotheek aan de Vliet kun je natuurlijk ook lenen uit de uitgebreide collectie e-books die de bibliotheek aanbiedt. Deze zijn 24/7 via de website te leen, vanuit huis of elders. Met de combinatie van alle fysieke vestigingen in Nederland en het grote aanbod aan e-books, biedt de Bibliotheek aan de Vliet haar leden veel keuzemogelijkheden aan.

Wie beschikt over een bibliotheekpas, kan gebruikmaken van alle diensten van de Bibliotheek aan de Vliet, en daarnaast lenen in andere bibliotheken. Omgekeerd kunnen leden van andere bibliotheken vanzelfsprekend met hun bibliotheekpas in de Rijswijkse bibliotheek terecht. Op www.bibliotheekaandevliet.nl staat meer informatie over het lenen in heel Nederland met de eigen bibliotheekpas. De ‘Veelgestelde vragen’ geven uitgebreide informatie over alle mogelijkheden.