Ouderwets gezellig en de klant is nog klant.

Een vertrouwd gezicht in winkelcentrum Oud Rijswijk is Dekkers Keuken centrum in de Herenstraat 11-19. Het team Michel, Martin, Kiete, Mirjam en Ingrid over Oud Rijswijk: “Oud Rijswijk is een ouderwets gezellig dorpscentrum waar de klant nog klant is”.

Dekkers Keukencentrum heeft keukens in alle prijsklassen. “Daarnaast voeren wij ook het merk Riverdale. Dit bestaat uit woonaccessoires maar ook de Riverdale Keuken hebben wij in het assortiment. Hiervoor hebben we een shop-in-shop gemaakt waarin de artikelen uitgestald zijn”.

Het bedrijf is een ouderwets familiebedrijf, waar ze de rode loper voor de klanten elke ochtend uitrollen. Dekkers Keukencentrum heeft een grote terugkerende klantenkring waardoor ze al verschillende  generaties van één familie hebben voorzien van een nieuwe keuken.

“Wij hebben gespecialiseerde keukenadviseurs die de consument begeleiden met de volledige aankoop, plaatsing en afwerking van de keuken. Door middel van een 3D-tekening krijgt de klant een goed beeld van de nieuwe keuken”.  Ze hebben een eigen bezorg- en servicedienst waardoor ze hun kwaliteit kunnen borgen. “Daarnaast werken we met vaste keukenmonteurs die al jaren voor ons werken”.

Bron: Winkelcentrum Oud Rijswijk.