Ontmoeting bedrijfsleven en werkzoekenden

Dinsdag 1 november tussen 16.00 uur en 18.00 uur is er een door netwerk organisatie JobRunners georganiseerde “Meet & Greet” in Herberg Vlietzigt aan het Rijswijkse Jaagpad 7.  JobRunners, voor 40+ werkzoekenden, organiseert voor de tweede maal dit evenement. Tijdens deze middag gaan werkzoekenden uit deze netwerkorganisatie het gesprek aan met bedrijven uit de gemeente Rijswijk en omstreken.
Voor het bedrijfsleven een goede manier om kennis te maken met enthousiaste professionals, die allen op zoek zijn naar een baan. Dit initiatief wordt wederom warm omarmd door onder andere de Gemeente Rijswijk en wordt deze “Meet & Greet” persoonlijk door wethouder Björn Lugthart geopend.

Bent u als bedrijf op zoek naar ervaren werknemers? Meldt u zich dan aan voor dit evenement. Aanmelden als werkgever kan via info@jobrunners.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsnaam en geef aan met hoeveel personen u wenst te komen. Binnen de JobRunners bevinden zich experts op o.a. financieel, commercieel, secretarieel, administratief en HR gebied.