Muzieklessen vanaf oktober bij Trias

Vanaf zaterdag 8 oktober starten bij Trias de korte muziekcursussen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar. Muziekles op jonge leeftijd is niet alleen leuk, wetenschappelijke onderzoeken wijzen uit dat muziekles een positieve invloed heeft op de intelligentie en op onder andere sociale vaardigheden.

Vanaf zaterdag 8 oktober kunnen jonge kinderen bij Trias een korte muziekcursus volgen, bestaande uit 10 lessen. Kinderen van 4 t/m 5 jaar maken in de Speelplaats spelenderwijs kennis met muziek en gaan aan de slag met zingen, bewegen en kleine instrumenten. Kinderen van 6 t/m 7 jaar gaan op ontdekkingsreis in de wereld van muziek met de cursus Muzikale Wereldreis en kinderen van 7 t/m 8 jaar maken in de Muziekklas kennis met verschillende muziekinstrumenten, ritme, expressie en samenspel.

De cursussen bestaan uit 10 lessen van 50 minuten op zaterdagochtend en kosten €70,-. Trias accepteert ook de Ooievaarspas. Trias is gevestigd op de Cor Ruysstraat 2 (achter de Bogaard). Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.stichting-trias.nl.