Kom langs op de Open Dag bij tennisvereniging LTC Leeuwenbergh

Op zondag 26 maart is er een Open Dag op tennisvereniging LTC Leeuwenbergh. Tijdens de Open Dag is ook de officiële opening van het tennisseizoen 2023. Iedereen van jong tot oud is welkom om aanstaande zondag te komen tennissen.

Diverse tennisactiviteiten
Tijdens de Open Dag worden er diverse leuke tennisactiviteiten georganiseerd. De jeugd tot en met 16 jaar start in de ochtend om 10:00 uur. Na een gezamenlijke warming up en Multi Skilzz oefeningen is het tijd voor diverse sport- en tennisspelactiviteiten. De volwassenen worden vanaf 11:15 ontvangen en het uitgebreide programma begint om 12:00. Je leert verschillende vaardigheden van het tennissen voor beginners tot ervaren tennissers, in combinatie met sport, spel en set activiteiten. Rond 16:00 vindt er een gezamenlijke afsluiting plaats onder genot van hapje en drankje met hoogtepunten baan 1 en 2. Vorig jaar waren maar liefst 140 deelnemers op de Open Dag.

Tennisvereniging LTC Leeuwenbergh
LTC Leeuwenbergh is een bekende tennisvereniging voor iedereen uit Leidschendam-Voorburg en Den Haag. De tennisvereniging ligt met haar 21 tennisbanen aan de Vliet, op de grens met Leidschendam-Voorburg.

Wil je meer informatie over de gratis Open Dag en het aanmelden daarvan? Neem dan een kijkje op de website van tennisvereniging LTC Leeuwenbergh.