Goed en betaalbaar verzekerd voor zorgkosten

Wilt u zich betaalbaarder verzekeren tegen zorgkosten? En hebt u een laag inkomen tot 130% van de bijstandsnorm? Kies dan voor de goede collectieve verzekering. De gemeente Rijswijk betaalt mee! Wel vóór 31 december je aanmelden bij www.gezondverzekerd.nl

Het verzekeringspakket is uitgebreid met extra vergoedingen voor kosten zoals brillen, fysiotherapie, ziekenvervoer, de eigen bijdrage die u betaalt voor voorzieningen vanuit de Wmo of de tandarts. De verzekeraars geven korting en de gemeente betaalt een deel van de premie. Het pakket wordt aangeboden in samenwerking met de zorgverzekeraars Menzis en Zorg en Zekerheid.

Om hieraan mee te kunnen doen mag uw gezinsinkomen niet hoger zijn dan 130% van de bijstandsnorm. Ook mag uw vermogen niet te hoog zijn. Vermogen is de waarde van uw bezittingen zoals spaargeld of een eigen huis, minus het bedrag van uw schulden.
Op www.gezondverzekerd.nl staan de verschillende zorgverzekeringspakketten van Menzis en Zorg en Zekerheid. Ook staan hier de premies en de vergoedingen van beide zorgverzekeraars. U kunt de verzekeringspakketten vergelijken met uw huidige zorgverzekering voordat u zich aanmeldt. U bepaalt zelf welke van de twee zorgverzekeraars u kiest en welk pakket het best bij u past.

Aanmelden kan op www.gezondverzekerd.nl(externe link). Na uw aanmelding zal de zorgverzekeraar die u hebt gekozen uw huidige verzekering voor u opzeggen. Dit moet uiterlijk 31 december gebeuren. De nieuwe zorgverzekering gaat dan op 1 januari 2017 in.