Foto’s van vroeger bij Don Bosco pannenkoekenfestival

Op zaterdag 28 januari is bij Don Bosco het pannenkoekenfestival. Voor de kleintjes zijn er talloze spellen, waaronder glow in the dark bowling, maar ze gaan ook winterknutselen. Volwassenen kunnen struinen over de rommelmarkt. Voor deze markt zijn nog tafels te huur via ikdoemee@donboscorijswijk.nl. Ook zijn er pannenkoeken, enchiladas, koffie en andere lekkernijen. De opbrengsten worden besteed aan het opknappen van de speellokalen van Don Bosco.

Dit jaar krijgt het evenement een nostalgisch tintje, want er komt een tentoonstelling met digitale en gedrukte foto’s van vroeger. De archieven van het jongerencentrum zijn inmiddels overgebracht van de oude villa naar elders. Reden voor een aantal oud-bezoekers om in het archief te duiken en dit te digitaliseren. Iedereen met warme herinneringen aan zijn of haar jeugd bij Don Bosco Rijswijk kan op 28 januari tussen 12 en 16 uur komen genieten van de digitale foto’s en de fotoboeken. Het adres is Julialaantje 26 in Rijswijk en de entree is gratis.

Een voorproefje kun je vinden op de Facebook pagina Don Bosco Burcht. Meer informatie over het pannenkoekenfestival en alle nieuwe activiteiten van Don Bosco Rijswijk is te vinden op www.donboscorijswijk.nl