Droppie was bij Debby

Asielhondje Droppie was woensdagochtend in het TV-West programma ‘Debby en haar Mannen’. En met een goede reden. Van vrijdag 21 oktober tot en met zondag 23 oktober zijn er speciale ‘warme huis’-dagen bij dierenasiel Het Julialaantje. Om voor de renovatie nog honden en katten aan een nieuwe baas te helpen. Pierre Wind was gelijk verkocht van Droppie. Alle twee even uitgelaten en speels en in de uitzending rolden ze, tot wanhoop van de regie, in de studio over de grond.

Het asiel is tijdens de speciale warme huisdagen extra lang open. Begin november start de renovatie van dierenasiel. Omdat een verbouwing en de opvang van dieren niet samengaan, is het asiel een paar maanden gesloten. Geprobeerd wordt zoveel mogelijk honden en katten die nu in de opvang zitten, nog voor de verhuizing een extra kans op een definitief thuis bieden.

Dus als u toch dacht aan het adopteren van een hond of kat uit het asiel doe het dan nu. Op de www.asieljulialaantje.nl staat veel informatie over de dieren, maar zelf een kijkje nemen raden zij van harte aan. U krijgt de informatie dan uit de eerste hand en kunt gelijk afspraken met de medewerkers maken.

Speciale warme huisdagen:

Vrijdag 21 oktober van 13.30 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 22 oktober van 13.30 uur tot 21.00 uur
Zondag 23 oktober van 13.30 uur tot 16.30 uur.

Adres : Julialaantje 50 in Rijswijk