Dansen, winkelen en eten op Pasar Malam 

De Rijswijkse Pasar Malam komt eraan. Op zaterdag 5 november van 12.00 – 22.00 uur en zondag 6 november van 12.00 – 20.00 uur. Het jaarlijkse evenement In de Broodfabriek aan de Volmerlaan staat bekend om de oosterse sferen, de Indische keuken en muziek. De ruim 100 verkoopkramen, diverse restaurants en snackstands maken deze oosterse markt compleet. 


Zaterdag speelt de band Xanur heel diverse muziek. Country, dangdut, poco-poco, rock ’n roll, soul, keroncong maar ook muziek uit de jaren ’70. Zanger Ben Heart is een ware entertainer en mensen genieten van zijn warme stem. Dansgroep Bali Ayu Budaya toon traditionele dansen uit o.a. Java, Bali en Sulawesi. Op het kleine podium geeft 3Times aLady een performance met songs uit de jaren ’70 en ’80, aangevuld met soul en R&B nummers van nu.


Zondag speelt allround formatie ReSett drie sets. Een breed repertoire en variërend van easy listening, dansmuziek, Indische cultuur tot tropical rhythms. Solo zanger Riem de Wolff brengt een afwisselende show met veel ‘gouwe ouwe’ hits! Dansgroep Orchidee toont dansen met een grote diversiteit. Een artistieke uiting van de Hawaiiaanse en Tahitiaanse cultuur. Op het kleine podium is een traditionele Angklung voorstelling o.l.v. Joop Neijndorf te zien.