Daniëlle Sluijter opnieuw kampioen van Zuid Holland

Zondag werd in de stromende regen de finale gereden van de Zuid-Holland MTB cup in Bergschenhoek. Alhoewel de Rijswijkse Daniëlle Sluijter hier derde werd, ging deze mountainbikester en Sportvrouw 2015 van de gemeente Rijswijk, er opnieuw met klassementsoverwinning vandoor. Zij mag zich weer een jaar lang de kampioen van Zuid-Holland noemen.

‘Ik ben heel erg blij dat ik het klassement heb gewonnen. Ik heb niet echt een lekker mountainbike seizoen gedraaid, dus dit is wel een hele opsteker. Ik rijd komende week nog het Nederlands Kampioenschap Marathon in Eijsden (limburg) en ga ik een rust periode tegemoet. Daarna ga ik mij focussen op het veldrijden. Het is een lang seizoen geweest.’ Meer informatie en uitslagen kunt u vinden op: http://mtbcupzh.nl/