Bruisend het nieuwe jaar in bij Trias

Na de kerstvakantie start bij Trias een nieuwe reeks korte cursussen. Begin het nieuwe jaar met een leuke culturele en bruisende uitdaging; van theaterlessen voor volwassenen tot muziek en dans voor dreumesen, peuters en kleuters.

Voor dreumesen, peuters en kleuters biedt Trias muziek- en danslessen aan. Het volgen van dergelijke lessen op jonge leeftijd is goed voor de ontwikkeling van een kind. Het draagt bij aan de motoriek, het associatief vermogen, de ontwikkeling van taal en de creativiteit.

Op woensdagochtend met je (klein)kind samen muziekles volgen in de cursus Muziek voor dreumesen. Kinderen van 2½ tot 4 jaar beleven muzikale avonturen in de ouder-kind cursus Het Berenbos. Peuters en kleuters kunnen lekker dansen in de lessen Peuterdans op woensdag of zaterdag en Kinderdans of Disney Dance op zaterdag. De cursus The Geek Zone is inmiddels vol. Kinderen gaan in deze cursus aan de slag met het ontwerpen van een game. Voor de volgende reeks in maart is nog wel plek, dan gaan de deelnemers aan de slag met het maken van een website en elektronische muziek.

In januari starten ook de theaterlessen voor volwassenen. Altijd al willen schitteren op de planken? Grijp je kans en speel mee. Door middel van spelopdrachten maak je kennis met verschillende lagen van het theaterspel. Samen met je medespelers bedenk je, naar aanleiding van improvisaties en verschillende inspiratiebronnen, scènes die je gaat spelen. Op www.stichting-trias.nl vind je meer informatie en kun je inschrijven. De korte cursussen starten vanaf 11 januari en bestaan uit 10 lessen.