Wietplantage in Conferentieoord Overvoorde

Vanmorgen een hoop politie en ME nabij het oude Conferentieoord Overvoorde, nu Boutique Hotel geheten. Hoorde net op het nieuws dat het om een ontmanteling ging van grote wietplantage. Net zoals destijds in het huis De Voorde. Dus dat bord zal er ook wel schijn zijn?!

Hetty Jense heeft weer een aflevering gestuurd van haar dagboek over Overvoorde:  “We kwamen nog iemand van de gemeente tegen die vroeg naar de uilen en ook twee uilenkasten heeft besteld. Leuk, de gemeente werkt hieraan dus ook mee!

Het fietspad door park Steenvoorde wordt dagelijks erg vervuild door onze lieve jeugd, die denken dat ze hun verpakkingen van eten en drankwaren gewoon in de sloot kunnen gooien. Het kost veel moeite om bij dit afval te komen; de sloot ligt nogal diep. Tijdens de vakantieperiode blijft het wel schoon. Deze keer zijn we bij het opruimen hiervan geholpen door een mooie collie!

Met de Firma De Wit hebben we een heel goede verstandhouding. Iedere keer wanneer ze weer een stuk bos hebben ontdaan van laag struikgewas gooien ze de gevonden blikjes en andere rommel netjes aan de kant van de weg, zodat wij dat kunnen meenemen. Groots!

Verder niet zo veel rommel gevonden dankzij de school- en andere vakanties!

Wordt vervolgd…..”