Failliete Grand Winston wordt Best Western Plus

Het Grand Winston Hotel in Rijswijk aan de Sir Winston Churchillaan is per direct overgenomen door Plaza Hotelgroup GmbH en aangesloten bij Best Western Hotels & Resorts. De nieuwe naam van het hotel is Best Western Plus Grand Winston. Het oorspronkelijke Grand Winson is in juli failliet verklaard. Plaza Hotelgroup en Best Western Hotels & Resorts zijn blij het hotel een nieuwe toekomst te kunnen bieden. Bijna alle medewerkers zijn in dienst gekomen van de nieuwe eigenaar.
De familie Yalaz, oprichter van de Plaza Hotelgroup, is de nieuwe eigenaar van het hotel. Plaza is eigenaar van 19 Best Westernhotels met meer dan 2500 kamers in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Nederland. Zij brengt daarmee een rijke ervaring in de hotelindustrie met zich mee om van het Best Western Plus Grand Winston een succes te maken.

‘Voor de komende maanden staan er een aantal grote renovaties op de planning om de kwaliteit van het hotel verder te verbeteren’ zegt Yonca Yalaz, managing director van de Plaza Hotelgroup. ‘Alle bedden van de ruim 252 hotelkamers worden vervangen door nieuwe, comfortabele bedden om onze gasten een aangename en goede nachtrust te bieden. Daarnaast wordt het meubilair aangepast en worden de badkamers gerenoveerd om het comfort van de kamers op het Plaza en Best Western kwaliteitsniveau te krijgen.’

Op koers

‘Met alweer het derde nieuwe hotel voor Best Western dit jaar, liggen we op koers met onze plannen. Door de grote distributiekracht van ons hotelmerk en de ruim 28 miljoen leden van ons loyaliteitsprogramma Best Western Rewards zijn wij er samen met de Plaza Hotelgroup van overtuigd dat er weer een glansrijke toekomst is voor het Grand Winston. Gezamenlijke investeringen in gastbeleving en commercie zullen een stevige fundering leggen voor een succesvolle toekomst voor het hotel.’ zegt Wytze van den Berg, Managing Director België & Nederland, Best Western Hotels & Resorts.