MjamTaart Cake & Bake Experience in Broodfabriek

Een nieuwe beurs met alles op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en alles wat er bij komt kijken. Dat is de beurs MjamTaart Cake & Bake Experience, die zaterdag 4 en zondag 5 juni van10.00 uur tot 17.00 uur wordt georganiseerd in De Broodfabriek aan de Volmerlaan Rijswijk. De nieuwste trends, de moeilijkste technieken, je ziet en beleeft het allemaal tijdens de gratis demonstraties. Doe mee aan -of bewonder- de bekende Holland Sugar Art Show wedstrijd en volg eenworkshop of masterclass bij onze binnen-en buitenlandse taart- en decoreergoeroe’s.
In maar liefst twee zalen van De Broodfabriek tonen standhouders vanuit Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Engeland naast een variëteit aan producten ook de nieuwste trends. Daarnaast zijn de circa 50 standhouders uitgedaagd om het publiek vooral veel te laten proeven.

Patricia van Buuren-Schothorst, hoofdredacteur van MjamTaart, organiseert deze beurs samen met Manuelle Bamberg van Cake, Bake & Love en Bart van Vliet van de Marsepeinspecialist: “Om de MjamTaart Cake & Bake Experience tot een echte belevenis te maken voor de bezoekers ligt de focus op hetproeven van de heerlijkste lekkernijen en het zien van de mooiste creaties. De vele gratis demonstraties, leerzame workshops, live wedstrijden én gratis kinderopvang maken de Experience compleet.”