Eenzame Rijswijkers zoeken een maatje

In Rijswijk wonen nogal wat mensen met weinig vrienden of kennissen. Ook met de buren hebben ze niet veel contact. Mensen van alle leeftijden voelen zich weleens eenzaam en hebben behoefte aan een maatje die aandacht geeft en een luisterend oor biedt. Speciaal voor mensen die tijdelijk psychisch in de war zijn en jonge gezinnen/alleenstaande ouders worden vrijwillige maatjes gezocht. Iedereen kan Drempelmaatje worden; leerkracht, advocaat, notaris, timmerman, politieagent of student. Een investering van maximaal 6 bezoeken van 1,5 tot 2 uur per 14 dagen voor een periode van 4 á 5 maanden is vaak voldoende om mensen te stimuleren om tot actie over te gaan.
Dus vind je het fijn om anderen te helpen met het vinden van een club of groep waar zij zich bij kunnen aansluiten? Wil je iemand helpen bij het zoeken naar zijn/haar verborgen talenten en hem/haar begeleiden bij het aangaan van vriendschappen?
Dan is dit misschien het vrijwilligerswerk voor jou!

Vanuit de Vrijwilligersacademie is er vrijwilligerstraining en specifieke workshops of trainingen vanuit de Vrijwilligersacademie. Individuele coaching tijdens het traject. Gedegen training in het omgaan en benaderen van mensen met specifiek gedrag en gecompliceerde vragen.

Voor meer informatie kunt u bellen met Hanni van Waasdijk, 06-40602287, mailen mag ook hanni.vanwaasdijk@welzijn-rijswijk.nl