Mario van der Ende verricht loting om Sir Winston Cup

Woensdag, 20 januari, vindt in Rijswijk de loting plaats voor de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Mario van der Ende. Oud-betaald voetbalscheidsrechter en tegenwoordig ook columnist bij AD/HC, zal de loting verrichten in het Sir Winston Leisure Center om 20.00 uur. Woensdag, 20 januari, vindt in Rijswijk de loting plaats voor de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup. Mario van der Ende. Oud-betaald voetbalscheidsrechter en tegenwoordig ook columnist bij AD/HC, zal de loting verrichten in het Sir Winston Leisure Center om 20.00 uur.
Die loting gaat op een spectaculaire manier plaatsvinden. Niet meer, zoals voorgaande jaren, met namen van clubs in kokertjes. Een machine zal in drie delen de loting voor die eerste ronde bepalen. Bijna negentig eerste elftallen hebben zich voor dit grootse toernooi ingeschreven, met ook de teams voor de jeugd, vrouwen en het G-voetbal loopt het aantal ingeschreven team al naar de vierhonderd.

De clubs die zich hebben ingeschreven met hun eerste elftal hebben een uitnodiging ontvangen om bij de loting aanwezig te zijn. Het wordt een gezellige avond met een hoog reüniegehalte. Mario van der Ende, nog steeds een kenner van het voetbal in de regio, dus aanwezig voor de loting, maar ook John Medley is present om het juiste stukje sfeer te brengen. De grote finaledag is op zaterdag 4 juni aanstaande op het fraaie complex van Quick.