Geef je mening en krijg 20 euro

De gemeente heeft een nieuwe website. Het is wel belangrijk dat die goed functionerend, duidelijk is en de informatie biedt waaraan behoefte is. Test de nieuwe site van de gemeente in het webpanel en u ontvangt 20 euro Rijswijk wil de website van de gemeente nog beter afstemmen op u als gebruiker. U wilt als inwoner of ondernemer immers zo makkelijk mogelijk kunnen vinden wat u zoekt. Hoe snel komt u waar u wilt zijn? Hoe eenvoudig vindt u de dienst waarnaar u zoekt?De gemeente wil dat de website optimaal toegankelijk is.

Vandaar deze testfase, waarin ze burgers vragen de site te helpen beoordelen. Jong of oud, wonend of werkend in Rijswijk, digibeet of digifreak: we stellen uw deelname en mening zeer op prijs! Hoe gevarieerder het panel, hoe beter ons inzicht.
Geef u opOp dinsdag 26 januari houden we drie bijeenkomsten om de nieuwe website te testen:
• 15.00 – 16.30 uur
• 17.30 – 19.00 uur
• 19.30 – 21.00 uur
Geef u op voor een van de bijeenkomsten via www.rijswijk.nl. Doet u dit uiterlijk op donderdag 22 januari a.s., en u ontvangt daarna de bevestiging van uw deelname. Voor uw bijdrage ontvangt u een cadeaubon ter waarde van 20 euro.