Rijswijkers maken operatie Wyona mogelijk

Poes Wyona werd binnen gebracht bij Streekdierentehuis Het Julialaantje. Haar pootje moest met spoed worden geamputeerd. Kosten 300 euro. Dat geld was er niet. Het Julialaantje deed via de ‘World of Crowdfunding’ een beroep op de Rijswijkers om een bijdrage te willen doen. En wat denk je, binnen een paar uur was het geld bijeen. Wyona maakt het naar omstandigheden goed en zal snel weer op de been zijn (op drie potjes). “De mevrouw die haar bracht vertelde dat ze al een tijdje rondzwierf voordat ze haar te pakken kon krijgen. Eenmaal binnen zagen we dat er iets niet goed was met haar pootje. Na een röntgenfoto bleek ze een pin in haar pootje te hebben van een oude operatie. Deze pin zorgde voor ernstige artrose… Zo ernstig dat de enige optie was om haar pootje te amputeren. De operatie is heel goed verlopen en inmiddels is de patiënt herstellende”, horen we van Het Julialaantje.
De operatie voor Wyona kostte 300 euro. Kosten waar eigenlijk in de begroting geen rekening mee is gehouden. Natuurlijk hebben ze Wyona direct laten helpen, maar het zou fijn zijn als we 2016 niet direct met een tekort hoefden te beginnen!
Daarom zetten ze een oproep op ‘World of Crowdfunding’.

“Ongelofelijk, maar waar… Er was maar één avond voor nodig om de €300,- voor Wyona’s operatie bij elkaar te sprokkelen! Geweldig, we staan er echt versteld van! Er is zelfs voor €355,- gedoneerd inmiddels, wat betekent dat de röntgenfoto die nog niet was meegerekend nu ook betaald is. Super! Behalve voor alle donaties willen we jullie ook heel erg bedanken voor alle lieve reacties die we hebben gekregen. Wat een betrokkenheid, echt hartverwarmend!”

Ze houden natuurlijk iedereen op de hoogte van het herstel van de patiënt. Zoals op de foto is te zien geniet ze met volle teugen……