[VIDEO] Één en al gezelligheid bij de Taalkeuken van Don Bosco

Bij de Taalkeuken van Don Bosco is het één en al gezelligheid. Don Bosco Rijswijk verwelkomt iedereen bij de ‘Taalkeuken’, een initiatief speciaal voor Rijswijkers, maar ook daarbuiten van 16 jaar en ouder die niet alleen nieuwe sociale contacten willen maken, maar ook hun Nederlandse taalvaardigheid willen verbeteren.

Heerlijke recepten met taal
De Taalkeuken biedt meer dan een traditioneel taalprogramma; het is een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen, diverse recepten ontdekken en op een ontspannen manier de Nederlandse taal met elkaar te kunnen oefenen. Deze woensdag stond er pastinaak-aardappelpuree met kip in honing-mosterd saus op het menu, maar er wordt ook regelmatig wat lekkers gebakken.

Doe mee met de Taalkeuken
Als je nieuwsgierig bent geworden naar de Taalkeuken, dan nodigt Don Bosco je van harte uit om op woensdagochtend om 10.30 uur langs te komen tijdens de schoolweken. De kooklessen vinden plaats van 10.00 uur tot 12:00 uur en zijn gratis toegankelijk. De lessen zullen doorgaan tot de zomervakantie. De Taalkeuken is mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van de Gemeente Rijswijk. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: ikdoemee@donboscorijswijk.nl