Gesprekstafel ‘Ketting van verhalen’ voor senioren

Het leven lijkt vaak op een ketting met verschillende kralen. Elke kraal staat voor een fijne of verdrietige gebeurtenis. Het seniorenadvies van Welzijn Rijswijk organiseert vanaf dinsdag 11 oktober om de 14 dagen in Wijkcentrum Het Oude Raadhuis een gespreksgroep voor senioren van 80 plus.

Het leven lijkt vaak op een ketting met verschillende kralen. Elke kraal staat voor een fijne of verdrietige gebeurtenis. Al die gebeurtenissen worden door de draad van het leven aan elkaar geregen. Ieder mens heeft zo’n unieke eigen kettingen van ervaringen. Het kan fijn zijn om die gebeurtenissen eens aan elkaar te vertellen. Onder een kop koffie of thee merkt u dan dat u ervaringen van anderen herkent. U leert elkaar hierdoor beter kennen. Zo rijgt u samen weer een ketting van verhalen.

Spreekt bovenstaande u aan? Vindt u het fijn om op een ontspannen manier met elkaar in gesprek te raken? Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het Seniorenadvies  070-7579239, e-mail: seniorenadiseur@welzijn-rijswijk.nl