Zwemvierdaagse in de Rijswijkse Schilp

De Zwem4daagse is al sinds 1970 een uniek sportief evenement en is nog steeds het grootste landelijke zwemevenement wat in Nederland plaatsvindt! Het thema dit jaar is Donald Duck. De Zwemvierdaagse is een week lang feest in het zwembad met de hele familie. Ook in Rijswijk wordt in de herfstvakantie van zondag 21 oktober tot en met vrijdag 26 oktober de Zwemvierdaagse georganiseerd in zwembad De Schilp.

Geen race tegen de klok
​De Zwemvierdaagse is bedoeld voor jong en oud. Iedereen die meedoet, moet minimaal 4 dagen elke dag 500 meter (20 baantjes) te zwemmen. Deelnemers die jonger zijn dan 10 jaar of ouder dan 60 jaar zwemmen mogen ook 250 meter (10 baantjes) zwemmen. De Zwemvierdaagse is geen race tegen de klok. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk zwemliefhebbers op een gezellige en sportieve manier meedoen.

Nu al inschrijven
Inschrijven is nu al mogelijk en kan tijdens de openingstijden van de zwembaden. De kosten voor deze Challenge bedragen in de voorverkoop € 12.50 ,-. Vanaf 21 oktober zijn de kosten €15.00 ,- per deelnemer. Inschrijven is nu al mogelijk aan de receptie van het zwembad of via www.zwem4daagse.nl