Zomers evenement ‘Zin In de Bogaard’

Op zondag 28 mei van 12.00 tot 17.00 uur is ‘Zin In de Bogaard’ met een kinderboerderij, geraniummarkt, beautyworkshops, proeverijen, demonstraties en speciale aanbiedingen of kortingen. Dansje wagen? Dat kan, op het bomenplein staat een DJ die de hele middag muziek draait. Natuurlijk kan er ook een plaatje worden aangevraagd. Voor een Jazz sfeer kan je plaats nemen op het terras voor de Hoogvliet en geniet van de Jazzband.

Voor kinderen is er genoeg te doen. Eerst even knuffelen met alle diertjes op de kinderboerderij op het Bomenplein. Daarna kan een prachtige bloempot beschilderd worden. Ook is er een schminkenstand waar je als een mooie prinses of een stoere actieheld geschminkt kan worden. Heb je daarna honger en dorst dan haal je een lekker zakje popcorn en een kindercocktail bij het plein voor de Hoogvliet en rust je even uit op het terras.

Heb je deze zondag meer dan 15 euro besteed in het winkelcentrum? Vergeet dan niet even op het bomenplein een gratis bosje bloemen op te halen. Let wel, op is op.