Zandmonstertje zoekt een superbaasje

Kira is een knappe dame van ongeveer 7 maanden die een superhuisje zoekt waar ze (op den duur) lekker veel gaat doen. Ze is afgestaan door een eigenaar die haar niet meer kan bieden wat ze nodig heeft. Ze kan een beetje alleen zijn, maar begon wel nu te blaffen (en zal in een nieuw huis sowieso opnieuw opgebouwd moeten worden). Ze is een kat gewend, maar blijft wel een beetje vervelen. Dus duidelijke regels én een kat die niet zo onder de indruk is, zou wel fijn zijn. Honden gaat nu ook goed, uiteraard is het belangrijk om het socialiseren voort te zetten. Ze trekt aan de lijn en het alleen thuis zijn zal vanaf 0 opgebouwd moeten worden.

Het is een leuke hond, maar er zit wel wat pit in
Streekdierentehuis ‘t Julialaantje zoekt dus iemand die lekker met Kira gaat sporten als ze volgroeid is en in de tussentijd natuurlijk wel aan de slag gaat met haar. Dus iemand met veel tijd, geen kleine kinderen (ze is ook erg lomp) en een beetje conditie. Ervaring met herders is ook wel fijn, want dat is toch net weer even een andere energie dan bv een labrador. Kortom: werk aan de winkel!! Het is een leuke hond, maar er zit wel wat pit in.

Wat te doen:
Mensen die interesse hebben en denken deze hond een goed thuis te kunnen bieden, kunnen even een mail sturen met daarin een uitgebreide omschrijving van de situatie waarin de hond evt. terecht zou komen.
Dus:
 gezinssamenstelling (kinderen, leeftijden) (Dieren, geslachten, soort, geholpen ja/nee)
– werksituatie (hoe lang moet de hond alleen zijn)
– ervaring met honden
– wat wilt u met de hond gaan ondernemen
– enz.

Deze mail kunt u sturen naar info@asieljulialaantje.nl
Hieruit zullen zij een selectie maken van mensen die we uit gaan nodigen!