HET ZANDKASTEEL(3+): Koning Koos is jarig

Zondag 25 februari om 15.00 uur heeft de kleinste theaterbezoeker in de Rijswijkse Schouwburg plezier bij het Zandkasteel. Om samen met Sassa en Toto de verjaardag van Koning Koos te vieren en op de foto te mogen en een cadeautje te krijgen omdat de Koning jarig is.

Samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto
De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv serie. Deze spiksplinternieuwe en tevens leerzame familievoorstelling, nodigt de kinderen uit om lekker mee te dansen en zingen. Spelen is leren! Natuurlijk zijn ook de konijntjes daar en komt de Neuzenkriebeldans voorbij! Na afloop mogen de kinderen samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto.

Koning Koos denkt dat ze zijn verjaardag zijn vergeten maar niets is minder waar! Sassa en Toto vragen zicht juist af wat ze hem gaan geven. Een bal? Een toeter? Samen besluiten ze dat ze een heel mooi en origineel cadeau zelf gaan maken! Koning Koos gaat ondertussen pannenkoeken bakken maar daar mogen Toto en Sassa niet achter komen! Het wordt één grote verrassing. En omdat hij jarig is heeft hij voor alle kinderen ook een klein cadeautje! Het wordt een groot feest voor iedereen.

Kaarten: www.rijswijkseschouwburg.nl