Xander de Buisonjé op Strandwalfestival

Xander de Buisonjé, Nienke Plas en Diaz & Bruno zijn de nieuwste aanwinsten van Strandwalfestival op 13, 14 en 15 september. Eerder werd al bekend dat zangeres Shirma Rouse en hiphopper Caza in september op het podium staan. En, vers van de pers: The Clarks komen naar Strandwal By Night.

Spetterend festival
Vrijdag 13 september is de eerste editie van Strandwal Helemaal FRESH plaats. En het belooft een spetterende eerste editie te worden: naast Caza staan ook Nienke Plas en Diaz & Bruno op het podium. Nienke Plas is een bekende vlogger, comedian, presentatrice en veelbelovend zangeres.  Haar eerste single Vrijdag stond twee weken in de top 25 en ze is nog lang niet klaar met muziek maken. Diaz & Bruno zijn nog niet eens 4 jaar samen maar treden op alsof ze elkaar hun hele leven al kennen. Ze staan bekend om hun ´positive vibes´ en met de draaitafelskills van Diaz en Bruno met microfoon in de hand, wordt Strandwal Helemaal FRESH sowieso een groot feest.

Xander de Buisonjé op Strandwal By Night
Natuurlijk presenteert hij verschillende programma´s, maar hij zingt toch vooral de sterren van de hemel in het Nederlands en Engels. Hij brak door met Volumia! en staat nu op grootse feesten als Vrienden van Amstel LIVE! Xander de Buisonjé komt zaterdag 14 september naar Rijswijk. Maar dat is nog niet alles: de legendarische coverband The Clarks maken van Strandwal By Night een groot feest met herkenbare rock classics. Ze zijn natuurlijk niet voor niets één van de bekendste en meest succesvolle coverbands van Nederland. The Clarks traden al over de hele wereld op, maar 14 september staan ze uiteraard op het podium in Rijswijk.