Word jij ambulanceverpleegkundige (m/v)

De ambulancezorg Haaglanden heeft een vacature van ambulanceverpleegkundige. Samen met een ambulancechauffeur vormt die een hecht en sterk team. In de ambulance worden mensen verzorgt, behandelt en vervoert. De  verpleegkundige kennis en ervaring tijdens de zorg aan de patiënt neemt een belangrijke plaats in, in de hele keten van zorg.

Informatie over de organisatie vind je op www.ggdhaaglanden.nl en op www.ravhaaglanden.com Meer informatie over de inhoud van de functie vind je op www.werkenindeambulancezorg.nl Informatie over de beroepsopleiding vind je op de website van de Academie voor Ambulancezorg, www.academievoorambulancezorg.nl

 

Informatie/sollicitatie:

Ben jij de nieuwe collega waar zij naar op zoek zijn? Stuur je motivatie inclusief CV naar ivette.koeiman@denhaag.nl personeelsadviseur ambulancezorg GGD Haaglanden.

 

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de heer Bert Russchen, teamleider ambulancezorg via telefoonnummer 06-54216029. Een ambulancekeuring en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure. De hoofdvestiging is gelegen te Den Haag aan de Waldorpstraat 555.

 

Werken in een dynamische regio

Als ambulanceverpleegkundige is geen enkele dag hetzelfde. Je werkgebied strekt zich uit van Scheveningen tot het Westland. Den Haag is een unieke stad: regeringscentrum én mooie stad achter de duinen, met typisch Haagse zaken als Prinsjesdag, Koninginnenach, Parkpop, het Scheveningse strand, ADO Den Haag en regelmatig manifestaties en demonstraties. Dit alles maakt ook het werken bij de Ambulancezorg GGD Haaglanden uniek.

 

Een kijkje in de praktijk

Wil je een goed beeld krijgen van het vak van ambulanceverpleegkundige, bekijk dan de film http://vimeo.com/86413411 Je ziet en hoort twee ervaren ambulance medewerkers met grote betrokkenheid over hun vak praten.

 

Je bent in staat en bereid om:

  • Complexe verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg te verlenen
  • Respectvol en duidelijk te communiceren met cliënten en betrokkenen · Onder sterk wisselende omstandigheden en onder grote druk te handelen
  • In teamverband te werken en aanwijzingen te geven aan de ambulancechauffeur
  • De registratie en administratie van patiënten en behandelingen zorgvuldig uit te voeren
  • Patiënten gereed te maken voor vervoer naar ziekenhuis
  • Snel, veilig en adequaat te werken

 

 

Je bent in het bezit van:

  • Een diploma verpleegkundige niveau 4/5 aangevuld met een CZO geaccrediteerde specialisatie SEH, IC, anesthesie met klinische ervaring op genoemde gespecialiseerde terreinen.
  • Een afgeronde opleiding ambulanceverpleegkundige aan de Academie voor Ambulancezorg (AMBAC) of de bereidheid dit te halen. (Tijdens deze opleiding werk je bij ons in fulltime dienstverband).
  • BIG registratie. Dienstverband: Tijdelijk dienstverband met zicht op een vast dienstverband. CAO en Salaris: De van toepassing zijnde CAO is de Sector CAO Ambulancezorg. Het salaris is conform schaal 9 (max € 3.593,00 op basis van een fulltime dienstverband). Je ontvangt een onregelmatigheidstoeslag voor arbeid verricht over de feitelijk onregelmatige uren en ook overwerktoeslag voor arbeid verricht buiten het basisdienstrooster boven de voltijd arbeidsduur.