Woningen Churchill Tower deze zomer de verkoop in

De Winston Churchill Tower wordt omgedoopt tot ‘The Minister’. Ooit zat hier het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, maar binnenkort verrijst hier de fonkelnieuwe woonlocatie met woningen die al deze zomer in de verkoop gaan.

Toonaangevend in Rijswijk
The Minister is een tot dusver ongekende highrise, toonaangevend in de skyline van Rijswijk. On top bevinden zich de exclusieve Sky appartementen. Eronder liggen de luxe, lichte en energiezuinige huur- en koopappartementen. Met royale buitenruimtes en maximale privacy. Veilig en duurzaam. Klaar voor de toekomst.

Gevarieerd aanbod van woningen
Het woningaanbod in The Minister is erg gevarieerd. De 220 huurappartementen zijn gesitueerd op de begane grond t/m de 15eetage. Deze 2- en 3-kamerappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 67 m2 tot ca. 93 m2. De bovenste drie verdiepingen zijn voorbehouden aan 24 exclusieve Sky appartementen. De verdiepingen 16 tot en met 21 zijn gereserveerd voor 66 luxe Prime appartementen. De diversiteit zit vooral in de oppervlakte, indeling en mogelijkheden.  Met woonoppervlakten van 67 m² tot 164 m² is er voor ieder wat wils in The Minister.

Beleving van licht
Door raampartijen die reiken van de vloer tot aan het plafond is de beleving van licht, ruimte en lucht in elke woning uitzonderlijk. Alle appartementen beschikken bovendien over 1 of 2 zeer royale balkons van minimaal 8 m² tot 16 m² om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht.