[VIDEO] Winnaars van de Vrijwilligersprijzen 2019 bekend

Op de Nationale Vrijwilligersdag zijn zaterdag 7 december de vrijwilligersprijzen van de gemeente Rijswijk uitgereikt door wethouder Johanna Besteman.

And the winner is…
Er zijn drie awards uitgereikt. In de categorie groepen won het echtpaar Wim en Ria Veldhoven. Het echtpaar staat al 18 jaar klaar met hun zelfbereide maaltijden voor senioren die vaak alleen zijn.

In de categorie individueel won Dik van Ingen de prijs. Hij is vrijwilliger bij de weggeefwinkel en vertrouwenspersoon, taalmaatje, hardlooptrainer van jongeren die een rugzakje hebben en ook geeft hij bootcamptrainingen.

Don Bosco won de vrijwilligersprijs in de categorie jongeren. De jongeren van Don Bosco komen zelf al van jongs af aan bij het jeugdcentrum. Nu begeleiden ze zelf de meest uiteenlopende activiteiten voor kinderen van 4 tot 16 jaar.

Vrijwilligerstroffee
Alle winnaars ontvingen de Vrijwilligerstroffee en mogen zich een jaar lang ‘vrijwilliger van het jaar’ noemen. De uitreiking van de vrijwilligersprijs is een samenwerking tussen de gemeente Rijswijk en het Vrijwilligerscentrum.