‘Winkel van de toekomst’ in Winkelcentrum In de Bogaard

Online shoppen is niet meer weg te denken, maar de charme en praktische meerwaarde van een echte  winkel kan niet worden overtroffen. Het winkelcentrum In de Bogaard verandert de komende jaren veranderen, maar ook de winkels. Met Hype Lab komt de ‘de winkel van de toekomst’ naar winkelcentrum. Van 9 april tot en met 26 april testen ondernemers verschillende technieken, zoals de Virtual Reality bril, samen met medewerkers, studenten en klanten in hun eigen winkel. Albert Heijn XL, J22, Kapper Zuidgeest en Prénatal doen mee. De technologieën worden ook getest in de Pop-Up store op 18, 19 en 20 april.

Klanten doen ook mee
Verschillende vernieuwingen wisselen elkaar af zoals een Spy-Bril, Telepresence Robot, VR-Bril, Facereader, loyalty app, mobiele kassa en NFC-tags. Klanten kunnen deze technologieën zelf ervaren in de deelnemende winkels. De planning van de technologieën staat op indebogaard.nl en op de flyers in de deelnemende winkels.

Inschrijven voor rondleiding
Klanten die meer willen weten over het onderzoek en de technologieën kunnen zich inschrijven voor de rondleiding op 18 april om 12.30 uur. Inschrijven kan op de website van winkelcentrum In de Bogaard.

 

Foto: Techpulse.nl