Winkel Hans Struijk is leeggehaald

Vanochtend kwam er een vrachtwagen bij de winkel van Hans Struijk aan de Minster Talmalaan. In drie uur tijd was het pand compleet leeg en alle fietsen en accessoires zijn weg. De keten Hans Struijk Fietsen is 3 juli door de rechtbank failliet verklaard. De opbrengsten wogen niet meer op tegen de kosten. De winkel in Rijswijk maakt een doorstart en gaat naar verwachting volgende week weer open onder een nieuwe eigenaar

Doorstart voor andere filialen
De Haagse filialen van Hans Struijk Fietsen in Loosduinen en Leyenburg maken een doorstart. De winkels zijn verkocht aan Nicky van der Hut, voormalig sales manager van Hans Struijk Fietsen Nederland. De winkels in Pijnacker en Nootdorp zijn overgenomen door Arthur en Victor Wijtman van Bike Totaal Wijtman.

Tweewielerwinkel van het Jaar
De fietsenwinkels van Hans Struijk waren een begrip in de regio Haaglanden. Hij runde in Den Haag twee vestigingen en in 2003 won hij met zijn winkel in The Globe de titel Tweewielerwinkel van het Jaar. Hans Struijk Fietsen werd in 2009 verkocht aan de International Bike Group (IBG) en groeide uit in 15 vestigingen. Dat bedrijf verkocht de winkels in 2015 weer door aan het Belgische bedrijf Fiets!.

Foto: Buurtpreventie Team Steenvoorde-Noord