Wethouders dagen jongeren uit voor #lockdown challenge

Verveel jij je ook te pletter tijdens de lockdown? Je bent niet de enige. Er is niets meer te doen: niet meer uitgaan, geen bioscoop, niet meer shoppen, geen feestjes. Je kunt er nu iets aan doen. Doe mee aan de ‘lockdown challenge’ Rijswijk en bedenk een idee dat de gemeente Rijswijk kan uitvoeren.

Jongeren kiezen challenge
Wethouders Björn Lugthart en Larissa Bentvelzen gaan komende zaterdag om 14:00 graag digitaal in gesprek met jongeren in de leeftijd tot 18 jaar die briljante ideeën hebben voor een gaaf evenement dat georganiseerd kan worden de komende weken. “Denk bijvoorbeeld aan een oudejaarsdag online Fifa toernooi, een buiten voetbalevenement , een bootcamp bus of een Mobiele Escape Room of schaatsbaan?” aldus wethouder Lugthart.

Stuur je idee in naar de wethouders
Laat weten wat jouw ideeën zijn en stuur een e-mail naar Björn via bjornlugthart@rijswijk.nl. Je krijgt dan een uitnodiging voor een digitale meeting met wethouders Björn Lugthart en Larissa Bentvelzen. Je mag dan zelf je idee uitleggen. Larissa: “Kom maar door met die #lockdownchallengerijswijk”