Wethouder treft sterkste man op Bomenplein

Angelo van de Pas, de sterkste man van Rijswijk en de wethouder Jorke van der Pol gaan zondag 1 juli samen aan de slag. Zij treffen elkaar om 13.00 uur op het bomenplein van winkelcentrum In de Bogaard. Samen geven zij het startsignaal van KEI Rijswijk en het activeren van de schoolspullenpas. Dit wordt feestelijk ingeluid met muziek en leuke activiteiten, zoals gezonde snack workshop, schminken, beats creation, henna  en wordt er percussie gespeeld.

Alle kinderen gelijke kansen
KEI Rijswijk maakt zich sterk voor kinderen uit gezinnen met een minimum inkomen, hieronder vallen alle gezinnen met een ooievaarspas. Door deze kinderen te ondersteunen met een schoolspullenpas, computerregeling) en een vergoeding te bieden voor de schoolreis/werkweek. “Zo krijgen de kinderen dezelfde kansen als hun leeftijdsgenoten. In de toekomst willen we nog meer regelingen aan te kunnen bieden”, zegt Sara Mangroe van Kei Rijswijk. “Samen bouwen aan de toekomst van Rijswijkse kinderen daar staat KEI Rijswijk voor!”

Schoolspullenpas direct te gebruiken
De schoolspullenpas kan op deze Kick Off worden geactiveerd en meteen worden gebruikt bij de HEMA, Bristol, Bruna, Perry Sport en Albert Heijn. Bruna, Perry Sport en Albert Heijn hebben ook een lekker en/of leuk kleinigheidje voor de kinderen.

Heb je een ooievaarspas maar heb je de schoolspullenpas nog niet aangevraagd?  Kijk dan op www.keirijswijk.nl en  vraag de pas aan!

Wil je je ook sterk maken voor de kinderen van Rijswijk en je steentje bijdragen aan de Kick Off,  meldt u zich dan aan bij Sara@young-infinity.com  ovv Kick Off KEI Rijswijk.

Mocht je vragen hebben hierover dan kan je bellen naar Emma Kager op 06-44558441 of mailen naar emma@keirijswijk.nl