Wethouder Larissa Bentvelzen overhandigt Geldkrant

“Samenwonen, met pensioen, maar ook een baan kwijtraken of een scheiding. Dit alles kan effect hebben op wat er elke maand te besteden is”, zegt wethouder Larissa Bentvelzen. Zij overhandigde woensdag het eerste exemplaar van de Rijswijkse Geldkrant aan Jasmina Summerville, consulent van het Financieel Servicepunt. Hierin staan tips en adviezen.

Geldzorgen voorkomen
“De Geldkrant geeft tips en advies waar inwoners zelf mee aan de slag kunnen, de lokale regelingen staan er in en ook jongeren vinden handige informatie in de Geldkrant. En ik hoop dat iedereen de tip onthoudt om vooral contact op te nemen met het Financieel Servicepunt. Ze helpen graag bij de eerste geldvragen of problemen. Zo kunnen grotere geldzorgen voorkomen worden.” vervolgt Larissa Bentvelzen.

Geldkrant breed verspreid
De Geldkrant valt de komende dagen bij een groot deel van de inwoners van Rijswijk in de brievenbus. Verder is de Geldkrant op te halen bij het Stadhuis en wordt de krant op andere locaties gelegd zoals bij het FSP, de Bibliotheek en het Centrum Jeugd en Gezin.