De Werkman heeft nieuw pand

Ondernemer Giel van Maarseveen is zo blij als een kind. Na een zoektocht van drie maanden heeft hij het contract getekend voor zijn nieuwe lokatie voor zijn winkel in werkkleding, De Werkman.

Sinds 1870 is dit bedrijf een begrip in de regio Haaglanden. Van Maarseveen nam het bedrijf in 2015 over en wist het succes voort te zetten.

Op de foto zien we Giel die op dit moment zelf hard aan het werk is om het pand gereed te maken voor de start.

Geen grap!
Het succes is zo groot dat het nu tijd is voor een volgende stap. ‘We vinden het belangrijk om mee te gaan met onze tijd. Veel verkoop gaat via de digitale snelweg. Hier spelen wij dan ook op in. De nieuwe lokatie aan de van Gijnstraat 31a in Rijswijk gaan we betrekken vanaf 1 april.’

Van Maarseveen vervolgt: ‘Ik ben altijd trots geweest op mijn lokatie in de Plaspoelpolder omdat de plek veel mogelijkheden biedt en de bereikbaarheid goed is voor klanten. Met het oog op de plannen voor de toekomst van de Plaspoelpolder ben ik zeer verheugd dat we hier weer een pand hebben gevonden.’

Toekomst
Door de groei naar het nieuwe pand kan er een nog completer aanbod van werkkleding geboden worden. Hiernaast is De Werkman ook de partij voor al je bedrijfsproducten en hulpmiddelen.

Officiële opening
In april zal er een officiële opening plaatsvinden voor genodigden