Wereldkeuken in Stervoorde in teken van Kameroen

Op woensdag  30 mei  is er weer een Wereldkeuken bij Welzijn Rijswijk. Vanaf 17.45 uur ben je welkom aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1. De Wereldkeuken is een maandelijkse open. Elke maand staat een ander land centraal, dit keer is dat Kameroen.


Kookworkshop
Van tevoren wordt er iedere keer  een kookworkshop voor 6 personen georganiseerd met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks gaan daarna als volleerde chefs aan de slag om de open eettafel tot een succes te maken.
Kennismaken met het land

Tijdens de Wereldkeuken maakt je niet alleen kennis met de eetgewoonten van het land maar je maakt  ook kennis met nieuwe mensen.  Vind je het leuk nieuwe contacten op te doen om je  netwerk te vergroten dan ben je hier meer dan welkom.

De kosten:  € 5,00. Voor de Wereldkeuken kun je je een week van tevoren aanmelden, via de receptie van Welzijn Rijswijk: Tel: 070 7579200. Voor 30 mei  is dat dus vanaf woensdag 23 mei. Wil je een keer deelnemen aan de kookworkshop, dan kun je bellen en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek.  De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.