Welzijnsbeurs voor thuis wonende senioren

Senioren blijven vandaag de dag steeds langer thuis wonen. Dat moet wel op een veilige, gezonde en gezellige manier gebeuren. Op zondag 7 oktober van 10.30 tot 14.30 uur organiseren de seniorenadviseurs van Welzijn Rijswijk voor de vijfde keer de Welzijnsbeurs voor Senioren in Wijkcentrum Stervoorde, dr. H.J. van Mooklaan 1 te Rijswijk. Vrije toegang en aanmelden is niet nodig.

Wat is nodig om thuis te blijven wonen
Niet bij iedereen is het helemaal duidelijk wat de mogelijkheden zijn om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. De seniorenadviseurs hebben daarom diverse organisaties gevraagd om de bezoekers tijdens de Welzijnsbeurs te informeren over dit onderwerp en vele andere, zoals zorg of hulp aan huis, wonen en verhuizen, een brandveilige woning, mantelzorgondersteuning, activiteiten buitenshuis, gezondheid en vervoer

Bewegen is belangrijk voor een goede gezondheid
Blijven bewegen is erg belangrijk en daarom geeft Welzijn Rijswijk al jaren meerdere dagen in de week senioren gym en yoga in Het Oude Raadhuis en Stervoorde. Tijdens de Welzijnsbeurs is het mogelijk om een proefles mee te doen: Seniorengym van 10.30-11.00 uur en Yoga van 12.30-13.00 uur.