Welzijn Rijswijk sluit per direct alle wijkcentra in Rijswijk

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus, en de aangescherpte richtlijnen van het RIVM, heeft ook Welzijn Rijswijk besloten de deuren van haar wijkcentra te sluiten tot en met dinsdag 31 maart.

Deuren sluiten per direct
De maatregel gaat in vanaf vrijdag 13 maart. Alle activiteiten van Welzijn Rijswijk worden tot nadere berichtgeving opgeschort. Dit geldt voor de activiteiten op zowel wijkcentrum Stervoorde, wijkcentrum Het Oude Raadhuis en Buurtsuper Sion (dit betreft alleen de activiteiten die door Welzijn Rijswijk georganiseerd worden). Ook de dienstverlening van de Particuliere Vervoersdienst is tot nader bericht opgeschort.

Er zijn wel maaltijden
De afdeling Maaltijdvoorziening blijft wel actief. Dit betekent dat senioren die gebruik maken van de dienst hun maaltijden gewoon zullen blijven ontvangen. De maaltijden worden niet meer bezorgd door vrijwilligers, maar door personeel van Welzijn Rijswijk. De coördinator van de maaltijden is voor deze periode bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 06-13605545 of via e-mailadres maaltijden@welzijn-rijswijk.nl.

Problemen met alarminstallatie
Heeft u storing aan uw alarminstallatie kunt u ook tijdelijk op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur terecht via telefoonnummer 06-13605545. Ook kunt u een bericht sturen aan alarm@welzijn-rijswijk.nl. De plaatsingen van nieuwe alarminstallaties wordt tot en met 31 maart opgeschort

Medewerkers blijven bereikbaar
De medewerkers van Welzijn Rijswijk blijven tijdens de sluiting van de wijkcentra gewoon bereikbaar. U kunt zowel telefonisch als per email contact opnemen met de verschillende afdelingen. De contactgegevens staan op de website vermeld.