WEEKEND TIP: Reis door Indische sferen op Pasar Malam

Exotische sferen, heerlijke oosterse gerechten en prachtige optredens, dat tref je op zaterdag 3 en zondag 4 november aan op Pasar Malam Rijswijk in De Broodfabriek. Dé plek voor mensen die de Indische cultuur een warm hart toedragen.

Dagje in tropische sferen
Top entertainment, grote variëteit aan verkoopstands en authentieke Indische en Molukse maaltijden bij diverse top restaurants! Bij ruim 100 stands worden oosterse producten verkocht. Daarnaast zijn muziekliefhebbers hier aan het juiste adres. Waag een dansje op de opzwepende muziek van ondermeer The Street Rollers, Rene le Blanc Xanur en Edang Setyawati. Daarnaast is er voor de culinaire liefhebber voldoende lekkers te eten bij ruim acht restaurants en snackstands. Kortom, een dag voor jong en oud om met de hele familie te beleven!

De Broodfabriek, Volmerlaan 12, Rijswijk. Open op zaterdag van 12.00-22.00 uur en op zondag van 12.00-20.00 uur. Entree volwassenen € 8,-. Entree kinderen (7 t/m 12 jaar) € 3,-. Entree kinderen (t/m 6 jaar) Gratis. Website www.pasarmalamrijswijk.nl. Telefoon 070-3075900.