Voorrondes Rijswijk Talent Award

Het is eindelijk zo ver. Vanmiddag barst de strijd om de Rijswijk Talent Award los. Meer dan honderd deelnemers, verdeeld over veertig acts betreden vandaag het podium van de Theaterzaal van Trias. Wie mag er door naar de finale en wordt hét Rijswijkse podiumtalent van 2017?

De deelnemers, variërend van 6 tot 62 jaar, proberen in maximaal vier minuten de jury te overtuigen van hun talent. De driekoppige jury is speciaal samengesteld voor de voorrondes en bestaat uit Carola van Barneveld, Tijs van de Poll en Leandro Vanenburg. Samen met het aanwezige publiek krijgen ze uiteenlopende acts te zien: van dansers en singer-songwriters tot een paaldanser en bouzouki speler.

Na een lange dag boordevol presentaties gaat de jury in beraad. Samen beslissen zij welke tien acts er door gaan naar de finale op zaterdag 2 september in de Rijswijkse Schouwburg. Aan deze tien finalisten worden twee wildcardhouders toegevoegd, aangewezen door Marloes Borsboom (wethouder cultuur Rijswijk) en Frits Brouwers (Rijswijks Pracht). De twaalf talenten die samen dé finalisten van de Rijswijk Talent Award 2017 vormen, worden gepresenteerd aan het publiek op maandag 29 mei.

Je kunt de voorrondes en de finale bijwonen! Loop vandaag binnen bij Trias, of kijk op de website van de Rijswijk Talent Award. Er is beperkt plek in de theaterzaal van Trias, dus zorg dat je er snel bij bent, want vol is vol.

Rijswijk TV is mediapartner van de Rijswijk Talent Award en zal gedurende de dag verslag doen op de website met foto- en videoverslagen.