Vishandel Koning: 8ste in AD Haringtest

De haring van Kees Koning krijgt van de  jury van de jaarlijkse AD Haringtest een 9,3. “Fris en zilt, zeer goed schoongemaakt. Glanzend zilver van buiten, transparant en blank vanbinnen. Prima haring met een mooie volle smaak”. Goed voor een 8ste plaats. Wat zal het druk zijn vandaag bij de Volendammer Vishandel Koning op het Bogaardplein. Iedereen wil Kees Koning natuurlijk feliciteren met zijn 8ste plaats in AD Haringtest én natuurlijk een Hollandse nieuwe proeven.

De jury: “Kees Koning is al meer dan tien jaar een vaste waarde in de top 10. Dat zegt alles over zijn inzet, passie en vakmanschap. Een visdetaillist zoals je die niet vaak zult tegenkomen”. De reactie van Kees: “Winnen is het allermooiste, maar we zijn dit tevreden. Met het veertiende achtereenvolgende jaar een plaats in de top 10 bewijzen wij dat wij onze klanten een prima Hollandse Nieuwe presenteren”.

Het AD kocht op 148 adressen, verspreid over heel Nederland, vier Hollandse Nieuwe per adres. Direct na aankoop werden de haringen gekeurd door de keurmeesters.