[VIDEO] VVD ondernemersprijs uitgereikt aan Tui Nederland

Tui Nederland heeft maandagavond de ondernemersprijs overhandigd gekregen door fractievoorzitter Coen Sleddering van VVD Rijswijk. De VVD heeft zich voor de nominatie deskundig laten adviseren door de BBR.

Ontwikkeling van Rijswijk
Ondernemers die kans willen maken op de ondernemersprijs moeten een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan het economische klimaat van Rijswijk, een stabiele werknemer zijn of een bedrijf die door zijn activiteiten een nationale of internationale positieve uitstraling voor Rijswijk genereert.

Een belangrijke ondernemer voor de Plaspoelpolder
‘Tui heeft het allemaal. Het bedrijf heeft besloten om hier te blijven en heeft zijn pand verduurzaamd. Wekelijks heeft deze onderneming zo’n 150 internationale collega’s in huis. Daarnaast is gebleken dat Tui ook bereik is om zijn steentje bij te dragen aan de economie in Rijswijk”, aldus Sleddering.

Tui is superblij
Christel van de Reijt, manager facilitaire zaken van Tui nam de prijs in ontvangst. ”Ik ben superblij. We zijn trots om in de Plaspoelpolder te zitten. We zijn van 450 naar 750 medewerkers gegroeid en werken veel samen met bedrijven uit de buurt. We hebben daarnaast ook besloten om ons in te zetten voor de Plaspoelpolder. En we denken ook aan de mensen die viade toegangsweg rijden die naar het woongebied. We hebben op dit moment een mooie grote kerstboom staan om de mensen die in de file staan een mooi plaatje te geven.”