[VIDEO] Stem vanaf nu op de vrijwilliger van het jaar 2019

De stembussen zijn open. Tot en met 10 november kan iedereen stemmen op de vrijwilliger van het jaar 2019.

Bekijk de portretten van de genomineerde vrijwilligers
Op de website van de gemeente Rijswijk staan filmpjes van de genomineerde vrijwilligers. Daarin vertellen de genomineerden onder andere welk vrijwilligerswerk ze doen en wat hun drijfveer is. Daarna kan iedereen via het online stemformulier stemmen op degene die volgens hem of haar de vrijwilligersprijs verdient. Je kan per categorie een stem uitbrengen.

Er is een fysieke stembus
Wie niet online kan of wil stemmen, kan terecht in het stadhuis aan het Bogaardplein, de Bibliotheek aan het Generaal Eisenhowerplein of de wijkcentra Stervoorde aan de H.J. van Mooklaan en Het Oude Raadhuis aan de Laan van Hofrust. Hier staat een stembus en liggen papieren stemformulieren waarop de favoriete vrijwilligers aangekruist kunnen worden. Ook hier kan per categorie één stem uitgebracht worden; eventuele dubbele of foutief ingevulde stemformulieren tellen niet mee.

Uitnodiging vrijwilligersfeest met uitreiking prijzen
Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest, dit jaar op zaterdag 7 december in de Sir Winston Club, wordt bekend gemaakt welke vrijwilligers de meeste stemmen hebben gekregen. De winnaars krijgen de felbegeerde Vrijwilligerstrofee en mogen zich een jaar lang ‘vrijwilliger van het jaar’ noemen. In de tweede bijlage vindt u een uitnodiging voor dit feest. Alle vrijwilligers in Rijswijk zijn hiervoor uitgenodigd, ongeacht welk vrijwilligerswerk zij doen.