[VIDEO] Startsein voor ontwikkeling 28 bedrijfsstudio’s in Plaspoelpolder

Afgelopen week gaven wethouder Armand van de Laar het startsein voor de ontwikkeling van 28 hoogwaardig afgewerkte bedrijfsstudio’s onder de naam ‘STOCK Nederland’ aan de Van Gijnstraat/Frijdastraat op het bedrijventerrein de Plaspoelpolder in Rijswijk.

Investeren in de Plaspoelpolder
Wethouder Armand van de Laar is blij met deze ontwikkeling: “Hier wordt geïnvesteerd in de Plaspoelpolder. Het bouwplan is een waardevolle toevoeging aan het gebied en een voorbeeld voor de toekomst.”  Jan Brugman, directeur Industrieschap Plaspoelpolder voegt hieraan toe: “Na de eerdere renovaties van de panden van TUI en Cavero, is dit een volgende stap in de herstructurering van dit deel van de Plaspoelpolder.” Brugman voorziet dat dit meewerkt aan de positieve ontwikkelingen rondom de herontwikkeling van verwaarloosde kantoor- en bedrijfspanden.

Hoogwaardig en robuust
Fresch Real Estate die dit project ontwikkelt spreekt van “een kwalitatief zeer hoogwaardig en robuust / industrieel vormgegeven bedrijfsstudio’s op een uitstekend bereikbare locatie”.

Over STOCK Nederland
Er zijn veel startups en young professionals die zowel werk- als opslagruimte nodig hebben. De bedrijfsstudio’s van STOCK Nederland zijn individueel te gebruiken, maar ook te schakelen, waardoor zowel kleine als grote bedrijven gehuisvest kunnen worden. Het Bouwplan is gasloos, energieneutraal, natuurinclusief en klimaatadaptief.