VIDEO: Rijswijkse Kelsey krijgt sprookjesachtig huwelijksaanzoek

Als Belle uit Disney’s musical staat dansdocente Kelsey op het podium met haar leerlingen als plotseling haar vriend ten tonele verschijnt. Hij begint met haar te dansen en dan zingend vraagt hij haar ten huwelijk. Wanneer hij door de knieën gaat en een trouwring tevoorschijn tovert, houdt Kelsey het niet droog…..

Gekleed als Disney sterren
Dat overkwam de 24 jarige Rijswijkse Kelsey Nieuwenhuysen, dansdocent bij Boss-musicals. Bij de jaarlijkse uitvoering waren de docenten gekleed als de sterren uit de Disney musicals. Volgens het script danste en zong zij als Belle met haar leerlingen. Zoals ze dat al vaak hadden gerepeteerd. Toen opeens verscheen de 25-jarige Joey Nolten, die met haar ging dansen.

Hij ging buiten zijn boekje
“Uit de reacties van de kinderen die allemaal met een roos aankwamen, begreep het publiek dat dit niet in de regie stond. Toen hij de ring aan mijn vinger schoof begon iedereen je klappen en te juichen”, vertelt Kelsey nog een beetje beduusd. “We gaan morgen op vakantie naar Gran Canaria”. Daarna gaat het tweetal weer naar hun woning in Oud Rijswijk. En Kelsey natuurlijk super blij met haar ring.