VIDEO: Monkey Town Delft geopend

Vandaag is Monkey Town in Delft offcieel geopend. Samen met wethouder Jaap van Staalduine opende eigenaar Geoffrey zaterdagochtend het speelparadijs dat 3000m2 speelplezier kent

Trotse eigenaren
“Het was nog wel even spannend, want we hebben afgelopen donderdag pas de absolute ‘go’ gekregen dat we open konden, dat is dus pas twee dagen geleden. Maar we hebben het gered en dat is het belangrijkste. Ik ben ontzettend trots! Je ziet me de hele dag alleen maar stralen.”

Mede-eigenaar Lesley Pijpaert voegt daaraan toe: “De opening zelf was een groot feest en het is natuurlijk een ontzettende eer om al die kinderen en wethouder de heer Van Staalduine vandaag te mogen ontvangen.”

Er waren bij deze opening meer dan honderd enthousiaste kinderen aanwezig.

Niet alleen klimtoestellen
De nieuwe vestiging aan de Rijksstaatweg in Delfgauw beschikt naast zaken als een klimtoestel over een gethematiseerde peuterzone, een 5D-bioscoop, knikkerhoek, lasergame, fitnessapparatuur voor volwassenen en een loungehoek met een koffiebar.

Het concept waarin zowel aan de ouders als de kinderen is gedacht neemt daarmee afstand van het klassieke concept van een indoor speeltuin. “Wij willen een totaalpakket bieden, zowel voor de kinderen als de ouders. Ook moet er een keuze zijn in eten: zowel de vette hap als de gezonde verse salade zijn bij ons te krijgen”, zegt Geoffrey.

Monkey Town Delft is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00. Op vrijdag en zaterdag is er een all-you-can-eat buffet en is het indoor speelparadijs open tot 20:00. Kinderen betalen € 7,50 entree, volwassenen zijn gratis. Kinderen betalen voor het all-you-can-eat buffet € 6,50, volwassenen € 12,50. Meer informatie is te vinden op www.monkeytown.eu/delft en op Facebook: @monkeytowndelft.